מאמר אורח: סדנת שוקולד לימי גיבוש

עברו הימים של גיבוש בחיק הטבע או ביציאה לפאב, כיום ניתן לבצע פעילות מגבשת עבור העובדים באמצעות סדנת שוקולד.

 

סדנאות שוקולד – פעילות מגבשת לכולם

אין ספק כי סדנת שוקולד היא חוויה מגבשת מאוד, זאת משום שהיא מערבת הן ידע תיאורטי והן עבודה מעשית עם חומר הגלם האהוב ביותר בעולם כולו. אין עוררין על כך כי שוקולד מאפשר לאנשים לברוח מצרות היום יום שלהם, להתפנק ובעיקר ליהנות בצורה בלתי רגילה מהקקאו אשר מפריש אנדורפינים של אושר ותשוקה אצל כל אחד. לכן, אם אתם חושבים על דרך מיוחדת ויצירתית לגיבוש, סדנת שוקולד לימי גיבוש אשר מועברת ע"י השוקליטריות הטובות ביותר ובעלת ניסיון רב בהעברת סדנאות כאלו, קטן וטוב היא הכתובת עבורכם כך שתוכלו להעניק לעובדים שלך סדנה מגבשת המשלבת את כל החושים ואשר לא תישכח לזמן רב.

 

סדנאות שוקולד לגיבוש בקטן וטוב

כאמור, במידה ואתם מעוניינים להעניק לעובדים שלכם את החוויה האולטימטיבית המשלבת הנאה, צחוק ובעיקר טעימים מטריפים בפה הבחירה הנכונה ביותר היא באמצעות סדנת שוקלד לגיבוש. אין דבר יותר מגבש מהתעסקות בשוקולד, כך שהעובדים יוכלו להתגבש ולהכיר אחד את השנייה באופן אינטימי ושונה, כזה שלא יישכח לאורך זמן ואשר יותיר אותם עם טעם טוב בפה וערמות של ממתקי שוקולד אשר נעשו בהכנת יד. מדובר בסדנה מאוד לא שגרתית אשר משלבת הרבה מאוד הומור והכנה של שוקולד, שני מרכיבים אשר תמיד עושים מצברוח טוב ובעיקר מאפשרים אווירה פתוחה ונעימה לצורך היכרות מעמיקה יותר וגיבוש של הצוות, גם כאשר מדובר בעובדים חדשים או בעובדים וותיקים אשר מעוניינים להכיר עוד יותר טוב אחד את השנייה. כידוע, אנו מבלים המון זמן עם חברינו לעבודה, לעיתים אפילו יותר מבני משפחתנו הקרובים, וסדנת שוקולד לגיבוש היא הפתרון האולטימטיבי והמיוחד, זאת בניגוד לסדנאות אחרות שניתן לבצע. לכן, בבקטן וטוב ניתן לבחור בין מספר פעילויות המותאמות לצוות עובדים עבור ביצוע הפעלה של סדנת שוקולד לגיבוש. במידה וזמנכם קצר, ניתן לקבל הסבר תיאורטי אודות מקור הקקאו והשוקולד, ולאחריו התנסות בעבודה עם שוקולד הכוללת הכנה של מגוון רחב של מוצרי שוקולד. בנוסף, ניתן לבחור בהרצאה חווייתית אשר אורכת כשעה ורבע ובמהלכה ניתנת הסברים אודות עולם השוקולד כמו גם טעימות של מיטב ממתקי השוקולד אשר נעשים בעבודת יד בסטודיו. כמו כן, ניתן לבחור גם בסדנה ארוכה יותר הכוללת הכרה עם עולם השוקולד תוך כדי התנסות בהכנת פרלינים וטראפלס של כל אחד מהעובדים. למעשה, אין ספק כי מדובר באחת מהפעלויות המגבשות ביותר הקיימות כיום וזאת משום שהסדנה מאפשרת לטעום ולאכול תוך כדי, כמו גם להתחבר טוב יותר אחד לשני באמצעות שוקולד. למה אתם מחכים? פנו עוד היום לקטן וטוב.

לפרטים ומידע נוסף:

https://www.katanvetov.co.il