3 דרכים לתבל לבבות בצורה מיוחדת לעל האש

נהוג לומר שיש 2 סוגים של אנשים בעולם: אלה שלא מסוגלים לאכול חלקי פנים של עוף ואחרים שמוכנים לזלול אותם בהנאה וללקק את האצבעות מיד לאחר מכן. מדריך זה פונה לכל אדם באשר הוא, משום שתופיע בו אינפורמציה שתגרום לכל אחד לטעום לבבות ולהתאהב בכל ביס. הישארו כאן ותכירו ב – 3 הדרכים לתיבול לבבות שישנו את חייכם.

 

אפשרות מספר 1 – תיבול פשוט וטעים

אם קפצו אליכם אורחים לביקור בהפתעה וגיליתם שיש לכם לבבות במקרר, אבל אין לכם יותר מידי זמן, כדאי שתבחרו באפשרות הזו. שכן, מדובר בתיבול פשוט שיכול להתבצע במהירות, תוך שימוש במצרכים שיש לכל אחד בבית, הכוונה לשמן זית, מלח ופלפל. כן, שמעתם נכון, השילוב בין השלושה צפוי להלהיב את בלוטות הטעם שלכם. אם תבחרו בתיבול זה, כדאי שתגישו לצדו תוספת עם רוטב, כדי להביא לאיזון. מדובר למשל בפסטה ברוטב עגבניות או פירה ברוטב פטריות.

 

אפשרות מספר 2 – טיבול חריף

מתגעגעים לתאילנד? אוהבים את העוף שלכם מתובל בחריפות? אם כך, זו האפשרות שמתאימה לכם. מדובר בתיבול שכולל את המצרכים הבאים:

  • אבקת שום כתוש
  • קמצוץ מלח
  • קמצוץ פלפל
  • 5 כפות רוטב צ'ילי חריף

 

נמליץ לרכוש לבבות איכותיים מקצביית פרימיום להכנת המתכון הנוכחי ולערבב אותן עם כל המצרכים שהוצגו לעיל. אם אינכם ממהרים, כדאי שתעבירו את הלבבות למקרר ללילה (תניחו בתוך קופסא אטומה היטב) ותבחרו לאחר מכן את שיטת הצלייה המתאימה לכם ביותר.

 

אפשרות מספר 3 – תיבול מתוק

אי אפשר לכתוב מדריך שעוסק בתיבול של לבבות, מבלי להציג את האפשרות המתוקה. אם תבחרו בתיבול זה, תצטרכו להכין מראש את המוצרים הבאים:

  • 4 כפות סילאן
  • 2 כפות סויה
  • קליפת תפוז מגורדת
  • 4 כפיות מים

 

מומלץ לערבב היטב את כל המוצרים ולמרוח באמצעות מברשת ייעודית את הרוטב המוכן על גבי הלבבות.

 

טיפ חשוב לסיום

מי מכם שקראו את המדריך בעיון, וודאי שמו לב שהמלצנו לבחור לבבות איכותיים. נסביר כעת בהרחבה שבחירה בלבבות טריים שנרכשו מאטליז מומלץ הינה חובה. שכן, כך תוכלו להיות בטוחים ב – 100% שהמתכון שלכם ייצא מושלם מכל הבחינות. שימו לב, יש לנו פתרון עבור מי שלא מכירים באטליז איכותי. תוכלו למשל לקרוא חוות דעת שנכתבו בפורומים של חובבי בשר ועוף. שכן, אלה נכתבות במרבית המקרים על ידי גולשים מביני עניין.

 

השורה התחתונה – תדליקו את האש!

עד כאן הפירוט אודות 3 הדרכים שיאפשרו לכם לתבל לבבות בצורה מיוחדת על האש. בשלב זה נותר לכם רק לבחור את התיבול המתאים ולהכין את המוצרים הדרושים טרם ההכנה. נאחל בהזדמנות זו שתקבלו שפע של מחמאות על המנות שלכם.